Terapia depresji poporodowej w Poradni Psychologicznej Proterapeutica Wrocław

Fundacja znalazła: Terapia depresji poporodowej w Poradni Psychologicznej Proterapeutica Wrocław
Adres: ul. Pochyła 21/1a 53-512 Wrocław

Poradnia Psychologiczno-Psychiatryczna Proterapeutica to firma, którą założyły dwie siostry, Agnieszka i Agata. Pracownicy placówki to specjaliści w dziedzinie psychologii, psychiatrii oraz logopedii, których charakteryzuje ogromne doświadczenie i poziom umiejętności. Poradnia oferują kompleksową pomoc psychologiczną osobom w różnym wieku: dzieciom, młodzieży i dorosłym.

Istnieje również możliwość skorzystania z oferowanych usług specjalisty online lub umówienia się na wizytę domową. W placówce leczone są zaburzenia lękowe, depresyjne, także depresja poporodowa, zaburzenia osobowości a także uzależnienia.

Według pracowników poradni jedną z kluczowych rzeczy w przypadku psychoterapii jest zbudowanie wzajemnego zaufania. Dlatego też pierwszą wizytę rozpoczyna zebranie wywiadu, który pozwoli na efektywniejsze leczenie pacjenta.

Proterapeutica mieści się we Wrocławiu przy ulicy Pochyłej 21. Rejestracja czynna jest codziennie 24 godziny na dobę. Na wizytę można umówić się również wysyłając wiadomość mailową lub wypełniając formularz kontaktowy.