Proteza kończyny dolnej ze sklepu ortopedycznego Med-Orth

Dokąd dzwonić:
To NIP:
I Regon:

Sklep ortopedyczny Med-Orth to pomoc dla wszystkich osób, którym potrzebny jest profesjonalny sprzęt. Od wielu lat znajdujemy się na rynku, wspierając naszych klientów w powrocie do pełnej sprawności. W sposób indywidualny podchodzimy do każdego pacjenta, który się do nas zgłosi, aby móc zaoferować jak najlepsze wyposażenie ortopedyczne.

Proteza kończyny dolnej firmy Otto Bock oferowana przez Med-Orth

Obsługujemy zarówno osoby dorosłe, jak również dzieci. Nie tylko zajmujemy się sprzedażą, ale również wypożyczamy sprzęt ortopedyczny w niskich cenach. W naszym sklepie możecie również zamówić protezy kończyn górnych oraz dolnych, które zawsze dopasowane są do potrzeb naszych klientów.

Zanim proteza zostanie wykonana, zapraszamy na przygotowanie do zaprotezowania. Jest to proces, który ma na celu przygotowanie dopasowanej kończyny. Nie musicie się niczego obawiać, bowiem za wszystko będą odpowiedzialni nasi specjaliści. Wszystkie kończyny, jakie wykonujemy w naszej pracowni, są stworzone z najlepszych i najbardziej solidnych materiałów, jakie tylko można znaleźć.

• Proteza kończyny dolnej ze sklepu ortopedycznego Med-Orth