Helemejko Centrum Medyczne – leczenie zespołu suchego oka

Fundacja znalazła: Helemejko Centrum Medyczne – leczenie zespołu suchego oka
Adres: ul. Życzliwa 16A 53-030 Wrocław
Dokąd dzwonić: 660206896

Helemejko Centrum Medyczne to nowoczesny gabinet okulistyczny we Wrocławiu specjalizujący się w leczeniu zaćmy, zespołu suchego oka oraz zapalenia spojówek, a także wykonujący badania na obecność nużeńca. Helemejko Centrum Medyczne jako jedyny gabinet okulistyczny we Wrocławiu wyposażony jest w urządzenie Rexon-Eye, które skutecznie wyleczy Zespół Suchego Oka w ciągu zaledwie czterech 20-minutowych wizyt. Efekty leczenia aparatem Rexon-Eye widoczne są już po pierwszej wizycie.

Innowacyjne urządzenie pomaga w skutecznym wyleczeniu Zespołu Suchego Oka, bez względu na stopień jego zaawansowania. Wszystkie zabiegi w Centrum Medycznym Helemejko wykonywane są przez najlepszych specjalistów, dzięki czemu pacjenci mogą czuć się bezpiecznie i komfortowo.

Zabieg stosowany podczas leczenia Zespołu Suchego Oka przy pomocy urządzenia Rexon-Eye jest całkowicie bezbolesny oraz bezpieczny dla każdego pacjenta. Jako jedyny gabinet we Wrocławiu leczymy Zespół Suchego Oka spowodowany dysfunkcją gruczołu Meibomai hyposekrecją gruczołu łzowego.