Centrum Rehabilitacji Elżbieta Gawłowska Wrocław

Fundacja znalazła: Centrum Rehabilitacji Elżbieta Gawłowska Wrocław
Adres: ul. Piłsudskiego 84A 50-020 Wrocław

Centrum Rehabilitacji Gawłowska mieści się we Wrocławiu. To w pełni profesjonalna placówka, która oferuje swoim pacjentom zaawansowane zabiegi związane z fizjoterapią oraz rehabilitacją. Do dyspozycji wszystkich pacjentów są specjaliści, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie. Służą oni swoją wiedzą wszystkim zainteresowanym osobom, którzy zmagają się z różnego rodzaju dolegliwościami. Odpowiadają bardzo chętnie i zrozumiale na zadawane pytania przez pacjentów.

Terapia zawsze jest przygotowywana z myślą o konkretnym przypadku. Pacjent jest zatem poddawany całkowicie profesjonalnemu procesowi, który sprawia, że może on liczyć na najskuteczniejsze metody leczenia. Położenie Centrum Rehabilitacji Gawłowska we Wrocławiu zapewnia dostęp do sprzętu najwyższej klasy.

Ośrodek gwarantuje także niezbyt długi czas oczekiwania na terapię oraz paletę zabiegów w korzystnych cenach. Wszystkie prowadzone terapie odbywają się w bardzo przyjaznej atmosferze, co pozytywnie wpływa na samopoczucie pacjentów.

• Centrum Rehabilitacji Elżbieta Gawłowska Wrocław