Centrum MF Fizjoterapia – laryngolog Wrocław prywatnie

Fundacja znalazła: Centrum MF Fizjoterapia – laryngolog Wrocław prywatnie
Adres: ul. Łagiewnicka 12 50-512 Wrocław

Gabinet MF Fizjoterapia z siedzibą we Wrocławiu specjalizuje się w diagnostyce chorób i urazów, dzięki której wyznacza pacjentom szczegółową i optymalną dla ich stanu zdrowia ścieżkę terapii. Ośrodek oferuje różnorodne metody rehabilitacji i fizjoterapii, dzięki czemu zabiegi dostosowywane są do faktycznych potrzeb pacjentów i ukierunkowane indywidualnie na ich zdrowie.

Na miejscu wykonywana jest m.in terapia tkanek miękkich, terapia naturalna, drenaż limfatyczny, masaż, korekcje wad postawy, trening funkcjonalny a także taping, kinezjologia i inne zabiegi. W siedzibie MF Fizjoterapii pod jednym dachem swoje gabinety mają: renomowany laryngolog, logopeda, neurolog, ortopeda i hepatolog, co daje pacjentom możliwość skorzystania z ich wsparcia w dowolnej chwili.

Laryngolog, dr n. med. Krzysztof Preś zajmuje się w ośrodku MF zarówno leczeniem zachowawczym, jak i operacyjnym, a jego renoma sprawia, że na wizyty ustawiają się tutaj dziesiątki klientów, dlatego warto zapisać się dużo wcześniej.